Topul ciorbelor romanesti: CIORBA DE PERISOARE - Actualitate - Social

einformatii.ro - Infomatii utile
Cauta in : Informatii Utile | Catalog Companii | Acte Necesare | Stiri | Director Web | Pe Web

Stiri in



 Stiri / Actualitate / Social
Topul ciorbelor romanesti: CIORBA DE PERISOARE
Topul ciorbelor romanesti: CIORBA DE PERISOARE
Topul ciorbelor romanesti: CIORBA DE PERISOARE
CULINAR.BZI.RO: O gospodina din Ardeal Ne-a dezvaluit reteta celei mai bune ciorbe de perisoare!
Ingrediente:
- 600 g carne macinata
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 1 ardei
- 200 g de smantana (cel putin 20% grasime)
- un fir de pastarnac
- o radacina de patrunjel
- o telina mica
- o gulie mica
- 6 linguri de orez
- 2 oua
- o rosie mare
- o lingurita de paprika dulce
- verdeata (patrunjel, marar, leustean)
- sare
- piper
- otet
- zeama de lamaie sau bors

Mod de preparare:

- Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici.
- Se pun legumele taiate cubulete mici intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.
- Separat, se pun la fiert 500 ml de apa.
- Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute.
- Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.
- Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare.
- Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.
- Cand apa si legumele incep sa fiarba in clocot, se adauga cele 3 linguri de orez ramase, dupa care se pun perisoarele.
- Se potriveste gustul zemei cu sare.
- Se lasa sa mai fiarba aproximativ 20 de minute, dupa care se pune si rosia decojita si taiata cuburi foarte mici.
- Se mai da in clocot cateva minute, dupa care se opreste focul si se adauga verdeata. Se acopera cu capacul.
- Dupa ce s-a mai racit, se adauga smantana, amestecata cu cele doua galbenusuri ramase si doua linguri de apa rece.
- La final, se potriveste gustul cu sare, piper si acru.

(Sursa: culinar.bzi.ro)
(Luni 17.09.2018 06:53, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Bancuri cu pamanteni, martieni si alti extraterestri (13.10.2018)
Parerea unui blogger despre relatia dintre un barbat si o femeie casatorita (13.10.2018)
Intr-o viata poti avea trei mari iubiri! (12.10.2018)
Actualitate unei analize dinainte de votul la Referendum (12.10.2018)
O analiza exceptionala facuta de Ion Spanu: Cine a pierdut si cine a castigat dupa Referendum (12.10.2018)
Body Mind Spirit Expo, Sala Palatului, 12-14 octombrie 2018: Cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din Romania (11.10.2018)
Catedrala Mantuirii Neamului a ajuns la nivelul 91 de metri! (10.10.2018)
Mancare traditionala romaneasca, muzica si dansuri populare, timp de 5 zile in Parcul Izor din Bucuresti (10.10.2018)
Referendum vs demografie (09.10.2018)
De ce au absentat 15 milioane de cetateni la referendum? (09.10.2018)
Sociologul Marius Pieleanu a prezis in urma cu un an neparticiparea la referendum! (08.10.2018)
Referendumul pentru redefinirea familiei a fost invalidat, prezenta la vot fiind de doar 20,41% din totalul alegatorilor (08.10.2018)
Sondaj CURS: 34% dintre romani vin sa voteze la referendum (06.10.2018)
Votul DCNews la Referendum, prima zi, ora 7,45: DA= 57,61%, NU= 8,86%, BOICOT= 33,52% (06.10.2018)
Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice a fost celebrata la Centrul pentru Seniori Bucuresti (04.10.2018)
Coalitia pentru Familie: Argumente contra Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si motivele pentru care acestea nu sunt valide (02.10.2018)
Sondaj printre cititorii DCNews: 44% au votat ca vor merge la Referendumul pentru familia dintre un barbat si o femeie (01.10.2018)
Binecuvantata de Dumnezeu: Familia formata dintre un barbat si o femeie este izvorul vietii (30.09.2018)
Pe 1 octombrie 2018, de Ziua nationala de lupta impotriva cancerului de san, Palatul Parlamentului va fi iluminat in roz (28.09.2018)
Constantin Pislaru, apicultor: "Dupa revolutie m-am apucat de apicultura!" (23.09.2018)
 CURS VALUTAR (lei noi)
Miercuri 17.10.2018
1 EUR -0.02% 4.6667 lei
1 USD +0.04% 4.0359 lei
Toate valutele
Miercuri 17.10.2018, BNR
Catalog de companii

Adauga o companie
Companii recent adaugate
ZAHARIA MIHAI-ALEXANDRU PFA
Costesti, Arges, Strada Necsulesti nr. 46
> Alimente
TOP LEVEL HOSTING SRL
Pitesti, Arges, Strada Pasaj Scarilor nr. 2
> WEB
EUROLIGHT MANAGEMENT SRL
Stefanesti, Arges, Aleea Salcamilor nr. 30
> Distribuitori
Cele mai accesate companii
TOP LEVEL HOSTING SRL
Pitesti, Arges, Strada Pasaj Scarilor nr. 2
> WEB
NICOSMAIL 2007 SRL
Curtea De Arges, Arges, Strada Cuza Voda nr. 0
> Produse
ZAHARIA MIHAI-ALEXANDRU PFA
Costesti, Arges, Strada Necsulesti nr. 46
> Alimente
fhr.ro - Gazduire siteuri
Director Web

Adauga un website
Websiteuri recent adaugate
Povesti adevarate si mesaje de dragoste
Povesti adevarate, Un site dedicat celor care iubesc, povesti de dragoste, povesti de iubire, poezii de dragoste, imagini de iubire, povesti despre dragoste si sex, declaratii de dragoste, muzica si filmulete de iubire.
> Diverse
LISTA FIRME ROMANIA
Cauti o lista cu firme, un restaurant sau orice alta locatie in orasul tau ? Catalog firme Romania, Firme 365, va sta la dispozitie cu un catalog complex impartit pe categorii de interes.
> Publicitate
Dulceata de Nuci Verzi
Dulceata de nuci verzi se produce intr-un spatiu avizat din punct de vedere sanitar. Pret 16,95 RON. Cantitate neta 255g. Livrarea este Gratuita in Bucuresti.
> Agricultura
| TOP STELAR | top cele mai votate | top cele mai accesate | siteuri noi | siteuri recomandate | siteuri partenere | A - Z |
Reteaua noastra

© 2002 - 2018 einformatii.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
Pagina generata in 0.1343 sec.